YungDelta Napisano 31 Marca 2020 Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 Witam, Na sprzedaż mam surę wp 35lvl -IS: Kostium, fryz, wierzch, pet i autopoty -EQ z hp -Tarcza NNO - Na koncie dodatkowo wędka, zmianki, bodzie dodania etc. Cena jaka mnie interesuje to 55PLN Wystawię na Allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
HerLolek Napisano 31 Marca 2020 Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
WilkuSMD Napisano 31 Marca 2020 Udostępnij Napisano 31 Marca 2020 jakies info co do eq mozna ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
ReKu Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 Dam 50 jeśli jest nadal aktualne napisz na PRIV. Mogę kupić nawet dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Malik0o Napisano 2 Kwietnia 2020 Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2020 [Wiadomość Automatyczna] Temat został zamknięty przez administrację i przeniesiony do Archiwum. Dlaczego tak się stało? Temat mógł łamać Regulamin Na prośbę Autora Temat mógł być nieaktywny. Jeśli nie zgadzasz się z tą decyzją napisz do Administratora/Moderatora Forum lub użyj przycisku "Zgłoś" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi